Over Ons

Het menu van nu Indische Sky maakt lekker Indiaas eten redelijk. Al onze gerechten worden aangevuld met onze heimelijke kruiden recept. Wij brengen ingrediënten van over heel India en maken perfecte kruiden combinatie in onze keuken. De meeste van onze gerechten worden bereid met kurkuma, komijn, gember, knoflook en koriander, die bekend zijn als anti-inflammatoire en natuurlijk reinigingsmiddelen voor ons lichaam. Het is dus goed voor de gezondheid. Onze chef-kok heeft ruime ervaring met de Indiase keuken en is in staat om de smaak die u wilt te creëren.
Indiase Sky is gelegen in de Jordaan, het hart van Amsterdam. Wij bieden u een menu met prachtige traditionele gerechten zoals Rogan josh, vindaloo, boter kip en de beste mughlai curry in de stad. We hebben een dynamisch en getalenteerd culinair team dat er altijd voor zorgt dat uw gerechten magisch smaken. Indian Sky heeft meer dan 60 gerechten, wat genoeg is voor iedere smaak te voldoen.
Wij zijn toegewijd om u de beste voedsel te geven en uw tevredenheid is ons doel, dus we nodigen u uit om onze heerlijke gerechten te proberen in een huiselijke omgeving en om u te behandelen als ons familie lid.